Äiti antoi pillua bi vaimo

äiti antoi pillua bi vaimo

sormea vähän matkaa sisällä. Tuula vilkaisi minuun kuin anteeksipyytäen. Hymyilin äidilleni ja nuolaisin huuliani. Sitten äitini nosti hieman T-paitaansa ja vilautti hopean harmaita rintaliivejän.

Porno webcam seksiseuraa lahti

Eeron kyrpä liikkui kiiltäen vaimoni limakalvoilta valuttaman mehun ansiosta liukkaasti sisän ja ulos emättimestä. Hymyilin vain tyhmän näköisenä. En ollut koskaan harrastanut vaimoni kanssa peppuseksiä ja nyt mieleni alkoi tehdä juuri sitä. Toisaalta toivoin palavasti että äitini saisi tietä ajatuksistani ja toivoin myös ettei hän järkyttyisi tai vastaavaa. Olen aina huomannut, että miehet katselevat kultaani ja se on saanut minut tuntemaan jopa jonkinlaista ylpeyttä. Nielaisin suu kuivana Olin ollut jo paitasillani ja menin vaimoni verelle. Äitini mumisi etten ollut suutelutaitojani perinyt ainakaan isältäni. Äitini siirtyi sivulleni ja suuteli minua suoraan suulle. Limakalvoilta kuului kosteaa ja pumppaavaa äntä. Kuitenkin havahduin kummalliseen äneen, se tuli jostakin vähän kauempaa.

äiti antoi pillua bi vaimo

sormea vähän matkaa sisällä. Tuula vilkaisi minuun kuin anteeksipyytäen. Hymyilin äidilleni ja nuolaisin huuliani. Sitten äitini nosti hieman T-paitaansa ja vilautti hopean harmaita rintaliivejän.

Äitini avasi yöpöytänsä laatikon ja otti esiin eilen illalla tissit sex isot rinnat kuvat näkemäni suuren dildon. Eero makasi pano seuraa thaihieronta kuopio selällän ja Tuula ratsasti hänen juhlallisella seipällän. Seurasin kuinka Eeron käsi ilmestyi vaimoni polvelle. Äitini kuitenkin liikkui pälläni hyvin hitaasti, nauttien. Hyss., Ossi tuli avukseni ja painoi huulensa vaimoni huulille saaden hänet vaikenemaan. Huusin vaimoni niskaan joitakin sekaisia sanoja ja purin pehmeän olkapähän nautinnon repiessä alavatsaani suikaleiksi. Se oli kuulemma sellainen paksu tatti. Niin, ei kai tässä erityisempä, tiedämme kaikki miksi olemme tässä, joten., kehotin eleilläni meitä siirtymän puheista tekoihin. Lähestyin äntä ja hetki hetkeltä tulin varmemmaksi että se oli voihkimista. Kultani kertoi, että hänen olisi tehnyt mieli keskeyttä pomo tässä vaiheessa, mutta hän ei vain ollut saanut tehdyksi mitän kun tilanne oli niin hämmentävä ja yllättävä. Lopulta tajusin että olin ihastunut omaan äitiini, aluksi olin hämmentynyt ja nolostunut tajutessani asian. Pomo tulkitsi Marjan hämmennyksen suostumukseksi ja kouraisi kunnolla Marjan tissejä. Pidin näkemästäni, mies antoi miellyttävän kuvan itsestän ja hänen änensä sopi tähän tilanteeseen hyvin. Kaikkihan on sit hyvin, ihmettelin. Innghh., Tuula kinahti voimakkaasti tuntiessaan miehen alkavan suoltaa lietettän suoleensa. En saanut katsettani irti tissit sex isot rinnat kuvat äitini takapuolesta, tämä oli jatkunut jo jonkin aikaa.